developed by XL TEAM

Termeni si conditii

1. ACCEPTAREA TERMENELOR

XLTRO SOFTWARE DEVELOPMENT S.R.L. ("XLTRO"), proprietarul si dezvoltatorul aplicatiei Gropometru pentru telefoanele mobile ("Gropometru") este disponibil urmand urmatorii Termeni si Conditii ("Termeni"), care ar putea sa fie schimbate de noi fara notificarea utilizatorului. Termenele pot fi gasit in sectiunea "About" in aplicatia Gropometru. Folosind Gropometru, accepti termenii si provizioanele care sunt incluse in acest acord.

2. FOLOSIREA APLICATIEI GROPOMETRU

Gropometru intentioneaza sa colecteze date despre starea drumurilor din România si alte tari. Gropometru nu colecteaza date legate de ruta utilizatorilor si cum conduc utilizatorii aplicatiei.

Gropometru functioneaza numai atunci cand utilizatorul lanseaza aplicatia si salveaza datele pana in momentul cand utilizatorul inchide aplicatia. Daca, in timpul sesiunii de inregistrare, utilizatorul inchide sau iese din aplicatie, datele nu vor fi salvate. Gropometru nu trebuie folosit ca o harta, nu trebuie folosit pentru indicatii de directii si nu garanteaza ca o ruta sau drum este fara defecte, gropi.

Datele colectate nu sunt furnizate municipalitatilor, dar sunt furnizate catre utilizatori si vizitatori si au un caracter informativ pentru toti utilizatorii aplicatiei. Datele colectate sunt furnizate catre XLTRO pentru imbunatatirea performantei aplicatiei.

Utilizatorii ar trebui sa foloseasca simtul realitatii cand conduc si nu ar trebui sa-si schimbe modul de a conduce cu intentia de a afecta datele colectate de Gropometru. Acest lucru va rezulta in date eronate, dar si daune asupra autovechiculului utilizatorului.

3. CE FEL DE INFORMATII COLECTEAZA GROPOMETRU

Datele colectate de Gropometru pentru functionarea aplicatie si imbunatatirea sa. Datele care se trimit prin Gropometru sunt pastrate pe un server. Folosim datele agregate de toti utlilizatorii aplicatiei pentru a identifica unde sunt cele mai probabile gropi din drum si pentru imbunatatirea aplicatiei, algoritmii si serverul care sustin Gropometru.

Gropometru nu colecteaza date despre ruta utilizatorului.

Informatii necesare pentru operatiuni:

Gropi Data: Gropometru masoara schimbarile majore in acceleratie sus si jos - sau gropi. Cand exista o schimbare in acceleratie mai mult decat un anumit prag (ex. ¼ forta de gravitate), atunci pentru aprox. 1.25 secunde din citirea accelerometrului sunt capturate si salvate. Masurarea gropii este asociata cu locatia de pe GPS a telefonului utilizatorului din timpul acelei gropi. Aplicatia trimite in mod continuu datele salvate catre serverul dedicat.

Datele pentru identificarea obstacolelor: Gropile care sunt trimise sunt analizate de un algoritm. Algoritmul analizeaza toate gropile trimise de utilizatori - bazate pe multiplele gropi din aceeasi locatie generala - unde este probabilitatea cea mai mare ca drumul sa aiba o groapa sau un obstacol. Pentru a ajuta algoritmul in identificarea acelor gropi, Gropometru colecteaza 4 date aditionale:

Aditional, cei mai multi utilizatori ai aplicatiei au incercat sa testeze aplicatia prin zguduirea telefonului pe masa sau alergarea in jurul casei. Aceste exemple sunt incurajate, dar vor conduce spre rezultate inexacte. In consecinta, aplicatia foloseste pragul de viteza pentru a elimina astfel de inregistrari.

Aditional, pentru fiecare calatorie primim date despre modelul telefonului si sistemul de operare, aceste date sunt folosite pentru scopuri de diagnosticare si evaluare a modului in care aplicatia lucreaza peste toate dispozitivele.

Informatii optionale pentru operatiuni:

Informatii de contact: In mod implicit, nu exista nici o legatura intre nume si adresa de e-mail, cu ID-ul unic sau alte date pe care noi le colectam. Daca utilizatorul alege, in setarile aplicatiei, sa-si adauge numele si/sau adresa de e-mail, atunci va fi o legatura directa intre ID si gropile pe care le raporteaza aplicatia.

Date colectate pentru imbunatatirea aplicatiei

Am dezvoltat aplicatia pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Aplicatia ne ajuta sa colectam anonim:

4. CINE ACCESEAZA DATELE COLECTATE

Toate datele trimise sunt și accesibile utlizatorilor Gropometru și vizitatorilor site-ului gropometru.ro. Datele personale sau date specifice legate de gropi nu vor fi dezvăluite altor entități.

Publicul: Pe gropometru.ro, homepage-ul va conține și vor fi afișate harta cu activitatea recentă a utilizatorilor Gropometru.

5. UTILIZAREA INTERNATIONALA

Datele colectate de utilizatori pot fi stocate si procesate în orice țară unde noi avem facilitati si cu acceptul utilizatorului de a transfera Informatie Personala catre alte tari, incluzand Olanda si S.U.A., care ar putea fi in afara tarei de rezidenta a utilizatorului si care ar putea veni cu reguli mai stringente legate de protectia datelor. In cazul in care sunteti importriva transferului datelor cum sunt descrise in aceste Termene, va rugam sa nu folositi aplicatia Gropometru.

6. CUM SA NE CONTACTATI

Daca aveti intrebari sau comentarii legate de aceste Termene, sau doriti sa raportati un abuz al Aplicatiei, va rugam sa ne contactati la support@gropometru.ro

7. INREGISTRAREA OBLIGATIILOR

Daca furnizati informatii care nu sunt corecte, exacte si ofensive, neactuale sau incomplete, XLTRO are dreptul sa va suspende sau sa inchida contul si sa va refuze prezentele si viitoarele folosiri ale serviciului oferit de Gropometru.

8. CONDUITA UTILIZATORULUI

Utilizatorul intelege ca toate informatiile, date, text, sau orice alte materiale ("Continut"), generat de utlizator, impartit sau nu, cade in responsabilitatea persoanei care a generat continutul. Acest lucru inseamna ca utilizatorul, si nu XLTRO, este responsabil in intregime pentru tot continutul trimis sau in orice alt fel facut disponibil via Gropometru. XLTRO nu are controlul asupra continutului trimis via Gropometru, si deci nu poate garanta acuratetea, integritatea si calitatea Continutului. Utilizatorul intelege ca folosind Gropometru, este expus Continutului care este criticabil. Sub nici un fel de circumstante XLTRO va fi raspunzator pentru orice Continut, dar nu limitat la, orice fel de eroare sau omisiuni in Continut, pierderi sau daune de orice fel care au rezultat din folosirea Continutului si a aplicatiei Gropometru trimise sau facute disponibile via Gropometru.

Noi nu suntem sub nici o obligatie de a impune aceste Termene in numele utilizatorului impotriva altor utilizatori. Noi incurajam utilizatorul sa ne instiinteze daca alti utilizatori violeaza aceste termene, ne rezervam dreptul sa investigam si sa luam masurile necesare.

Utilizatorul este de acord sa nu:

 1. trimita continut care este fals sau inexact;
 2. trimita continut care nu este destinat acestui subiect sau tema;
 3. trimita sau sa faca disponibil orice continut care este ilegal, daunator, sau care este criticabil;
 4. personifica o persoana sau entitate, sau sub falsa reprezentare a afiliarii sau entitatii;
 5. intentionat sau neintentionat sa violeze orice lege locala, nationala, internationala;
 6. hartui sau colecta si salva date cu caracter personal despre alti utilizatori in relatie cu activitati interzise in paragrafele (a) si pana la (e) de deasupra.

Ati luat cunostinta asupra faptului ca XLTRO poate sau nu poate sa analizeze continutul impartit, dar XLTRO si partenerii sai au dreptul (nu si obligatia) la discretia lor sa analizeze, refuze, sau stearga orice Continut care este disponbil via Gropometru. Fara nici o limitare, XLTRO si partenerii sai au dreptul sa stearga orice continut care violeaza aceste Termene sau este criticabil. Utilizatorul este de acord sa evalueze si sa suporte riscurile asociate cu utilizarea continutului, incluzand orice incredere in acuratetea, deplinatatea si utilizabilitatea Continutului.

Ati luat la cunostinta, consensul si acceptul ca XLTRO poate accesa, pastra si imparti informatia contului Dvs. si Continutul daca este cerut prin lege sau in buna-credinta daca dezvaluirea este necesara pentru:

 1. conformarea cu procesul legal;
 2. pune in aplicare acest acord;
 3. raspunde unor creante legate de faptul ca Continutul violeaza drepturile unor terte/drepturi ale unor terte parti;
 4. raspunde cerintelor sale pentru serviciu clienti;
 5. protejeaza drepturile, proprietatile si securitatea personala a XLTRO, utilizatorilor sai si publicului.

Utilizatorul nu poate urmari nici o informatie a unui alt utilizator Gropometru in scopul obtinerii informatiilor despre alt utilizator Gropometru.

Nu aveți dreptul să încercați să suprascrieți sau eluda orice reguli de utilizare încorporate în Gropometru. Orice reproducere neautorizată, publicarea, distribuirea ulterioară sau expunerea publică a materialelor furnizate pe Gropometru, în tot sau în parte, este strict interzisă.

Nu puteți modifica sau crea lucrări derivate din Gropometru, decompila sau dezvolta Gropometru sau încerca în alt fel crearea codului sursa al Gropometru, sau in orice încercare, sau să încurajeze sau să sprijine orice altă persoană pentru a, sustrage sau modifica orice tehnologie de securitate sau software-ul care este parte din Gropometru.

Nu aveți dreptul să încercați să obțineți acces neautorizat la Gropometru sau sistemele si retelele de computere conectate la Gropometru prin mijloace de hacking, minare parola, sau oricare alta forma.

Nu aveți dreptul să utilizați nici un robot, spider căutare / regăsire aplicare, sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloc de a accesa, prelua, razui, sau indexa vreo porțiune din Gropometru sau orice conținut care apartine XLTRO. Nu aveți dreptul de a accesa, prelua sau indexa vreo porțiune din Gropometru în scopul construirii unei baze de date de căutare a datelor colectate de Gropometru.

9. COMUNICAREA PE GROPOMETRU

Când utilizați aplicația, sunteți de acord ca în utilizarea Gropometru, aplicatia va comunica si va trimite pachete de date pentru a fi trimise datele printr-o varietate de rețele (furnizorul de servicii Internet, rețeaua de telefonie fără fir, etc.) folosind resursele telefonului Dvs. *Ca urmare, chiar și de comunicații care par a fi intrastatale în natură poate duce la transmiterea comunicărilor interstatale, indiferent de locul în care vă localizați fizic la momentul transmiterii. În consecință, sunteți de acord că utilizarea Gropometru poate duce la date interstatale transmisii.

10. CONTINUTUL PREZNTAT PE GROPOMETRU BUMP

În ceea ce privește Continutul trimis via Gropometru, XLTRO poate sa utilizeze, distribuie, reproduce, modifica, adapta, și să afișeze public astfel de Conținut în scopul de a promova sau de a îmbunătăți a Gropometru. Acest drept nu se termina.

11. TRIMITEREA

Prin trimiterea de idei, sugestii, documente și / sau propuneri ("Subscrieri"), catre XLTRO, recunoașteți și sunteți de acord că:

 1. Documentele dvs. nu conțin informații confidențiale sau de proprietate;
 2. XLTRO nu este sub nici o obligație de confidențialitate, expresă sau implicită, cu privire la datele furnizate;
 3. XLTRO va avea dreptul de a folosi sau divulga (sau alege să nu utilizeze sau să divulge) Subscrieri trimise astfel pentru orice scop, în orice mod, în orice mass-media la nivel mondial; 
 4. XLTRO poate avea ceva similar cu trimise deja luate în considerare în dezvoltarea;
 5. datelor furnizate de dvs. devin în mod automat proprietatea XLTRO, fără nici o obligație a XLTRO fata de Dvs.;
 6. nu ai dreptul la nicio despăgubire sau rambursare de orice fel din partea XLTRO in nici un caz. 

12. DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să despăgubiți și să țineți XLTRO și filialele sale, afiliații, agenții, angajații, partenerii și licențiatorii sai de orice pretentie sau cerere (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor), făcută de către orice terta parte din cauza sau care decurg din:

 1. Conținutul pe care îl transmite sau face în alt mod disponibil prin intermediul Gropometru, 
 2. Utilizarea Gropometru,
 3. Conexiunea ta cu Gropometru,
 4. Violarea acestor Termene,
 5. Incălcare a oricaror alte drepturi.

13. REUTILIZAREA COMERCIALA A GROPOMETRU

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vinde, comercializa, revinde sau exploata pentru orice scop comercial, orice parte sau utilizarea, sau accesul la, Gropometru.

14. MODIFICARI ALE GROPOMETRU

XLTRO își rezervă dreptul, în orice moment în timp pentru a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, Gropometru (sau orice parte a acestuia) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteți de acord că XLTRO nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a aplicatiei Gropometru (sau orice parte a acestuia).

15. TERMINARE

Sunteți de acord că XLTRO poate, fără notificare prealabilă, termina imediat, sa limiteze accesul sau sa suspende serviciul Gropometru. Cauza unor astfel de situatii care pot duce la reziliere, limitarea accesului sau suspendare se includ, dar nu se limitează la:

 1. încălcări sau violari ale prezentului acord sau altor acorduri încorporate sau regulamente,
 2. cererile de aplicare a legii sau de alte agenții guvernamentale,
 3. modificarea materialelor sau întreruperea Gropometru (sau orice parte a acestuia),
 4. probleme tehnice neașteptate sau probleme de securitate;
 5. perioade prelungite de inactivitate;
 6. angajamentul utilizatorului în activități frauduloase sau ilegale. Mai mult, sunteti de acord ca toate terminațiile, limitările de acces și de suspendarile serviciilor sa pot face la discreția unica a XLTRO și că XLTRO nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice încetare a contului dvs., orice adresă de e-mail asociată, sau accesul la Gropometru.

16. LINKS

XLTRO poate furniza link-uri către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Recunoașteți și sunteți de acord că XLTRO nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri sau resurse externe.

Gropometru poate facilita utilizarea de către dvs. a serviciilor terțelor părți care nu sunt furnizate prin XLTRO ("Servicii terț"). XLTRO nu face declarații sau garanții cu privire la îndeplinirea unor astfel de servicii de la terți, conformitatea lor cu legile și reglementările aplicabile, sau orice alte aspecte de astfel de servicii de la terți. Utilizarea de către dvs. a serviciilor terțelor părți este pe propriul risc și sunteți singurul responsabil pentru respectarea tuturor cerințelor legale și contractuale necesare pentru utilizarea serviciilor unor terțe părți.

17. DREPTURILE DE PROPRIETATE

Recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că Gropometru conține informații exclusive și confidențiale care sunt deținute de XLTRO și protejate de proprietatea intelectuală și de alte legi. Tu nu vei folosi astfel de informații personale în nici un fel, cu excepția utilizării Gropometru, în conformitate cu dispozițiile prezentului acord.

18. DECLINAREA DE GARANȚII

ÎNȚELEGEȚI EXPRES ȘI SUNTETI DE ACORD CĂ:

 1. UTILIZAREA GROPOMETRU ESTE PE PROPRIUL RISC APLICATIA ESTE OFERITA "CA ATARE" ȘI "AȘA CUM ESTE DISPONIBIL". XLTRO DECLINĂ TOATE GARANȚIILE DE ORICE FEL, FIE EXPLICITE DE IMPLICĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANȚII IMLPIED TITLU, COMERCIALIZARE, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP ȘI NEÎNCĂLCARE.
 2. XLTRO SI FILIALELE SALE, AFILIATII, ANGAJATII, AGENTII, PARTENERII ȘI LICENȚIATORII NU GARANTEAZA CA:
  1. GROPOMETRU VA RESPECTA CERINTELE DVS;
  2. GROPOMETRU VA FI NEINTRERUPT, LA TIMP, SIGUR SAU FARA ERORI; 
  3. REZULTATELE CARE POT FI OBȚINUTE DIN UTILIZAREA GROPOMETRU VOR FI PRECISE SI SIGURE;
  4. ORICE ERORI DIN SOFTWARE VOR FI CORECTATE;
  5. GROPOMETRU VA FI LIBER DE CORUPȚIE, VIRUSI, HACKING, SAU INTRUZIUNE DE SECURITATE.

19. LIMITAREA RĂSPUNDERII

ÎNȚELEGEȚI EXPRES ȘI CONVINETI CĂ XLTRO NU VA FI RESPONSABILI PENTRU DUMNEAVOASTRA PENTRU ORICE DAUNE PUNITIVE, INDIRECTE, INCIDENTE, SPECIALE, REZULTANTE SAU EXEMPLARE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, DAUNE PENTRU PIERDERI DE PROFIT, VENITURI, REPUTAȚIE, UTILIZARE, DATE SAU ALTE PIERDERI INTANGIBILE REZULTATE DIN:

 1. ACCES DE LA SAU UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA DE A ACCESA SAU UTILIZA SERVICIILE;
 2. ORICE COMPORTAMENT SAU CONȚINUTUL ORICĂRUI TERȚ, PE SERVICII, INCLUSIV FĂRĂ LIMITARE, ORICE COMPORTAMENTUL DEFĂIMĂTOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ALTOR UTILIZATORI SAU TERȚI;
 3. ORICE CONȚINUT OBȚINUTE DIN SERVICII;
 4. ORICE COMPORTAMENT SAU CONȚINUTUL ORICĂRUI TERȚ, PE SERVICII, INCLUSIV FĂRĂ LIMITARE, ORICE COMPORTAMENT DEFĂIMĂTOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ALȚI UTILIZATORI SAU TERȚI; 
 5. ACCESUL NEAUTORIZAT, UTILIZAREA SAU ALTERAREA TRANSMISIILOR DE CONȚINUT, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE, CONTRACT, PREJUDICIU (INCLUSIV NEGLIJENȚĂ) SAU ORICE ALTA TEORIE LEGALA, CHIAR DACA XLTRO A FOST INFORMAT CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE ȘI CHIAR DACĂ UN REMEDIU DIN PREZENTUL DOCUMENT SE CONSTATĂ CĂ A EȘUAT DIN SCOPUL ESENȚIAL. SUNTEȚI DE ACORD EXPRES CĂ XLTRO NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ORICE CONTACT SAU INTERACTIUNE ÎNTRE DVS. ȘI ORICE ALT UTILIZATOR AL GROPOMETRU ȘI CĂ ÎȘI ASUMĂ RISCUL DE TRANSMITERE A ORICĂRUI CONȚINUT PROPRIU PRIN APLICATIE, INCLUSIV A INFORMAȚIILOR CARE VĂ IDENTIFICĂ PE DVS. SAU LOCAȚIA. SUNTEȚI DE ACORD CĂ NEGAREA PAGUBELOR STABILITE MAI SUS ESTE UN ELEMENT FUNDAMENTAL DIN BAZA NEGOCIERII DINTRE XLTRO ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII DE MAI SUS ESTE UN CONVENTIE CU PRIVIRE LA ALOCARE DE RISC ÎNTRE TINE ȘI XLTRO. RECUNOASTETI CA ABSENT CA LA ACORDUL LIMITAREA RASPUNDERII XLTRO NU AR OFERI GROPOMETRU.

XLTRO NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNE SAU ORICE LEZIUNI REZULTATE ÎN URMA ORICAREI GROPI SAU OBSTACOLE, DEFECT DE DRUM ÎNTÂLNITE DE UN UTILIZATOR ÎN TIMP CE UTILIZEAZA APLICATIA GROPOMETRU.

ÎN NICI UN CAZ XLTRO, AUTORII SAU DEȚINĂTORII DREPTURILOR DE AUTOR AI GROPOMETRU, POT FI RESPONSABILI PENTRU ORICE REVENDICARE, DAUNE SAU ALTE RĂSPUNDERI, FIE ÎN DERULAREA UNUI CONTRACT SAU ALTFEL, REZULTA DIN LEGĂTURA CU SOFTWARE-UL UTILIZAT SAU CU ALTE SOFTWARE-URI.

20. ANUNT

XLTRO vă poate furniza notificări privind Gropometru, inclusiv modificări la prezentul acord, prin e-mail, SMS, mesaje text, postări în Gropometru, sau orice alte mijloace rezonabile acum cunoscute sau dezvoltate în continuare. Anunțurile vor fi efectuate imediat. Astfel de anunțuri nu pot fi primite daca incalca acest Acord prin accesarea Gropometru într-un mod neautorizat. Sunteți de acord că se va presupune ca ati luat la cunostinta toate anunturile in cazul in care ati fi accesat Gropometru intr-un mod autorizat.

21. MINORI

Declarați că aveti cel putin 13 ani sau mai în vârstă și, dacă sunteți sub vârsta de 18 ani, si ca ati obținut acordul legal al părintelui sau tutorelui legal de a accepta și sunteți de acord să fie obligat prin termenii și dispozițiile prezentului acord.

Dacă ați fost de acord să permiteti copilului dumneavoastră minor, sau unui copil pentru care sunteți tutorele legal ("Minor"), de a utiliza Gropometru, sunteți de acord că veți fi singurul responsabil pentru:

 1. conduita online a minorului
 2. o astfel de monitorizare a accesului Minorului si de utilizare a Gropometru, și orice consecință care ar reieși din utilizarea Gropometru. 

22. LEGAL

Acest Acord este guvernat de legile din România, fără privire la orice conflict de prevederile legii. Sunteti de acord ca orice pretenție sau dispută cu privire la XLTRO în vreun fel in urma utilizării de către dvs. a Gropometru vor fi aduse exclusiv în fața unei instanțe din România, București.

23. DIVERSE

Prezentul acord constituie întregul acord între dumneavoastră și XLTRO cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a Gropometru, înlocuind orice versiune anterioară a acestui Acord între Dvs. și XLTRO cu privire la Gropometru.

Daca orice prevedere a prezentului acord va fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, atunci acea prevedere va fi considerată separata din acest acord și nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi ale prezentului Acord.

Eșecul Gropometru sa revendice orice drept sau prevedere în temeiul prezentului acord nu va constitui o renunțare la dreptul sau la prevederea respectivă.

Sunteți de acord ca orice cauza ridicata din sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a Gropometru trebuie să înceapă în termen de o (una) luna calendaristica de la cauza acțiunii acumulează. În caz contrar, o astfel cauza acțiunii este nula si neavenita.

Titlurile secțiunilor din acest acord sunt doar pentru comoditate și nu au niciun efect legal sau contractual.